Je hebt de weg gevonden naar healing

Ben je toe aan diepe healing in je lichaam, geest & onderbewuste, zodat jouw energie weer goed door en stromen en jouw niet meer blokkeert? Dan is healing jouw weg, voel maar welke vorm voor jou is.

Mijn naam is Lindsay en ik help je graag je lichaam & geest in balans te brengen. Ik werk met technieken en deels energetisch en gebruik daarbij mijn zintuigen om te voelen wat er nodig is. Mijn kwaliteit is om na intuning te voelen wat er speelt in jouw lichaam, maar ook mentaal. Om zo de juiste hulp te bieden die nodig is en waar behoefte aan is. 

Healing

Cacao Healing

Ceremoniële Graad Cacao, ookwel Theobroma Cacao genoemd kan worden ingezet voor privé sessies als voor groepsceremonies. 

De Cacao zorgt dat je, als je je ervoor durft open te stellen, op een diepere laag in jezelf aanwezig bent. Hoofd, stress, piekeren.. alles vervaagd en je komt bij je kern. De cacao zorgt dat je hersenen serotonine en endorfine aanmaken, zodat jij een gevoel van innerlijke rust ervaart maar ook kunt genieten van gelukzalig gevoel. De cacao opent je hart & hartchakra waardoor je de liefde voor jezelf & anderen kunt voelen stromen door je lichaam. 

En deze liefdevolle energie kan juist mooi worden ingezet bij een privé healing, omdat je zo sneller bij de kern komt. Er wordt gewerkt op stukken die zich voordoen, maar ook op dingen die je zelf aandraagt. Je zult merken dat iedere reis anders is en een andere energie draagt. 

Deze privé sessie duurt 2,5 uur

€ 75,00

Drum healing

Merk je dat bepaalde blokkades je remmen, maar je weet niet waar het vandaan komt?

Emotionele blokkades, fysieke blokkades, mentale blokkades, spirituele blokkades… alles is mogelijk. 

Lindsay tuned in op jouw energieveld en gebruikt de drums, edelstenen, haar stem en aanrakingen om te zorgen dat je blokkades zich oplossen en weer gaan stromen. 

De lijn met frequentiesprays ondersteund in het proces. Deze kies je blind vooraf de healing. 

Deze sessie duurt 1,5 uur

€ 55,00

Levensloop Healing

De Levensloop Healing neemt je mee in een reis door je leven. Een prachtige techniek om blokkades, overtuigingen en beschermingstechnieken in je leven te bekijken en los te laten. 

Het enige wat jij hoeft te doen is te liggen onder een dekentje en de reis bewust en visueel mee te maken. Vertellen wat je ziet en opmerkt met je ogen dicht en wat voor gevoel er naar boven komt. 

Zijn er stukken of blokkades die terug leiden naar een gebeurtenis of moment in je leven, maar je weet niet van waar? Dan is een levensloop Meditatie een mooie tool om eens te voelen hoe je bent opgegroeid tot de mens die je nu bent. Waar is het gaan veranderen? Wat gebeurde er toen? Samen met je innerlijk kind hier naar kijken werkt enorm helend.

Deze behandeling duurt 1,5 uur

€ 55,00

Healingen om te groeien en oude stukken los te laten

 

Merk je aan jezelf dat je vast loopt en niet weet wat eraan te doen is? Als je merkt dat bepaalde patronen, overtuigingen en blokkades jou tegenhouden om te groeien, angsten veroorzaken, of je steeds in hetzelfde cirkeltje blijft lopen, dan kan een healing goed voor je zijn.

Ik bied verschillende healingen & behandelingen aan met elk hun eigen doel. 

Voel maar eens welke voor jou is en overeenkomstig is met wat er bij jou speelt

Helende Lichaamsbehandelingen

Access Bars

Deze behandeling zorgt dat jouw systeem wordt opgeruimd en tot rust wordt gebracht. 

Heb je last van prikkels, stress, zorgen, piekeren, onrust, duizeligheid door dat je niet lekker in je lichaam zit, en kamp je met zwaarte, blokkades, een vol hoofd en heb je het gevoel dat je energieën bij je draagt die niet van jou zijn? Dan is deze behandeling voor jou.

Naast de normale Access Bars technieken werk ik ook energetisch om zo te voelen waar je energie niet doorstroomt, en waar healing nodig is. Ik werk met mijn & jouw Spirit team, Aartsengelen & verheven meesters. Een voorbeeld is de Maria Magdalena energie. 

Mocht je het gevoel hebben energie bij je dragen die niet van jou is, dan wordt dit ook verwijderd door middel van Healing van meeliftende entiteiten en energieën. 

De behandeling duurt +/- 60 minuten. Kom je voor het eerst, dan is er eerst een kennismaking met een kop thee. 

€ 62,50

Access Bars
Kind

Is je kind overprikkeld? Slurpt deze alle energie in de klas op? Last van harde geluiden en drukte?

Ervaart je kind stress door school doordat het tempo op school te hoog ligt, of is de leerstof te makkelijk of moeilijk? Dan kun je dit aan hun gedrag merken. Er wordt te veel van ze gevraagd en hun systeem wordt overladen.

Als het systeem van de gevoelige kids overloopt is er hulp nodig ze te helpen ontladen, zodat ze weer lekker in hun vel komen te zitten. Hier is de Bars ideaal voor. Het zorgt dat ze prikkels loslaten, hun lichaam, hoofd en prikkelverwerkingssysteem tot rust brengen en met hun energielichaam weer zakken in hun fysieke lichaam. 

Maar denk ook stress door toetsen of examens. Dan is de Bars fijn om hun hoofd leeg te maken waardoor ze weer focus krijgen en zich goed kunnen concentreren.

De behandeling duurt +/- 30 minuten. Kok je voor het eerst dan drinken we eerst samen iets en maken een klein praatje om kennis te maken. 

Kan je kind moeilijk stil liggen, dan mag er altijd een boekje of tablet bij. 

€ 35,00

Symphony of the Cells Massage

Aanraking & geborgenheid hoort bij de 1e levensbehoefte en daarom is deze fijne rug- en voetmassage in de basis een fijne methode om weer in contact komt met je lichaam.

Symphony of the Cells betekent: het samenspel van de cellen. Door deze te activeren en te laten samenwerken heb je het mooiste resultaat: namelijk het activeren van het zelfherstellend vermogen!

Symphony of the cells bevat 18 protocollen welke elk voor een bepaald aantal ziekten / klachten staan. Met deze techniek kunnen honderden klachten worden aangepakt. Dit kan door eenmalig van de massage te genieten, maar wil je een systeem echt laten werken en je doel behalen, dan wordt de serie van 3 behandelingen wel geadviseerd.

Daarnaast kan een stukje coaching helpen om persoonlijke & lichamelijke blokkades op te lossen, met ondersteuning van een edelstenen & olie rollers.

Belangrijk om te weten: Deze methode richt zich voornamelijk op de applicatie van de oliën en niet om de massagetechnieken. Per protocol wordt er met +/- 10 oliën gewerkt

Iedere massage duurt +/- 45 minuten met daarbij 10 minuten in rust om de oliën in te laten trekken. 

€ 65,00