Dichtby Jezelf

 

Mijn naam is Lindsay Vek, eigenaresse van Natuurhuis Dichtby, maar ook Bewustwordingscoach! 

Graag neem ik je mee in de wereld van goed zorgen voor jezelf, door middel van coaching, ontspanning en healing en leuke workshops. Mensen thuis brengen bij henzelf, bij wie ze echt zijn van binnen lost vaak al een hoop problemen & uitdagingen op, maar geeft ook inzicht in hoe jij je authentieke ik kan laten stralen en deze kwaliteiten delen met de wereld.

 Lees verder om een kijkje te nemen wat ik allemaal doe en wellicht zit er iets bij voor jou. 

 

In verbinding met jezelf voel je pas wat er toe doet en wat niet. Als deze verbinding niet constant aanwezig is ga je andere keuzes maken en drijf je van je ware ik af. Vaak ontstaan er dan situaties waardoor je de bomen door het bos niet meer ziet en niet weet welke stappen je mag maken. Graag help ik je hierbij door middel van coaching en begeleiding om je weer thuis te brengen bij jezelf en je zo het grotere plaatje te laten zien. Je voelt dan zelf welke stappen je mag maken om weer op je pad te komen. Die diepe verbinding met jezelf is de eerste stap om daarna te voelen wat voor jou de bedoeling is. Ik help je hierbij door je mee te nemen de natuur in, waar even alle zorgen van je af mogen vloeien en de rust in je lichaam en hoofd komt. Vanuit daar komt de helderheid en het overzicht.

 

Hoe komt het dat we zo zijn afgedwaald?

Veel vrouwen zijn gaan leven in de mannelijke energie: Hoge eisen aan zichzelf stellen, de lat hoog leggen, veel van jezelf eisen, alle balletjes hoog moeten houden etc. Daardoor zijn wij vrouwen verwijderd van onze verbinding met de natuur, onze innerlijke wijsheid. Deze wijsheid mogen we gaan herontdekken. Verbinden met de Natuur is daarbij een prachtig hulpmiddel en verwijderd de ruis op de lijn. En juist deze stilte & rust heb je nodig om te komen bij deze innerlijke wijsheid. Herinneren wie je was en wat je allemaal al weet, om dit allemaal in dit leven in te zetten voor jezelf en anderen. 

Wat daarbij ook erg belangrijk is, is het verhogen van de zelfliefde en eigenwaarde. Het begint bij jezelf, als je hart leeg blijft voor jezelf, hoe kunt je dan een ander liefhebben. Door deze te vullen, heb je genoeg om te geven aan de geliefden om je heen.

Wil je thuiskomen in jezelf en herontdekken wat wie je bent en wat er mag ontstaan? Dan ben je van harte welkom! Ik neem je mee op reis door de natuur en je eigen leven, en geef inzicht in hetgeen waar het licht op mag schijnen, wat er aangekeken mag worden. Door middel van een helikopter view kijken we naar de situatie en laat ik je zien wat er speelt, zodat jij kunt voelen wat er losgelaten mag worden en niet meer klopt voor jou. Maar ook de mooie kant waar je echt intens blijf van wordt en wie je daadwerkelijk bent en waar je voor staat.

Dit allemaal doe ik middels energetische coaching. Ik pas technieken toe uit verschillende vakgebieden, denk aan HSP & gedragscoaching, systemisch werk &  energetisch werk, healingen en coaching met Cacao om je bij je innerlijke ik te brengen. 

Door al het innerlijk werk dat ik voor mezelf heb mogen doen, plus het blijven volgen van opleidingen heb ik een brede aanpak. Mijn Passie voor Drums, Cacao, werken in de kruiden- & groentetuin, tijd doorbrengen in ons eigen bos en genieten van de energie van edelstenen, natuurlijke oliën en sprays zorgt dat mijn thuisbasis mijn speeltuin is en daar laat ik jou graag van meegenieten!

Lindsay Vek

Natuur- & Bewustwordingscoach

Coaching

Ik hou ervan om te coachen in de natuur als het weer het toelaat. De natuur zorgt dat je automatisch ontspant en zo veel makkelijker over je uitdagingen praat. Tijdens mijn coaching zet ik mijn verworven kennis in en pas ik deze toe naar gelang de vraag / situatie die op dat moment, waarbij de natuur de speeltuin is die ik kan inzetten voor de verschillende oefeningen & technieken. 

Kennis en ervaring uit verschillende opleidingen in gedragscoaching, opstellingen & systemisch coachen, HSP coaching, Energetische coaching en meer pas ik op maat toe naar gelang de behoefte.  Hier vindt je een kleine greep uit mijn aanbod. 

Mocht jij behoefte hebben aan iemand die even meekijkt, samen met je aan de slag gaat om bijv. een nieuwe start te maken of of keuzes in werkgeluk, of je inzicht te geven als jij het even niet meer weet na bijv. een burn-out of overspannenheid? Dan ben je aan het juiste adres. 

Ontspanning & healing

Ontspanning in je leven is erg belangrijk om goed in balans te blijven. En soms lukt het onszelf niet, en dan is een behandeling bij iemand juist heel fijn om even alle ballast voor ons op te ruimen.

Een healing is een fijn middel om lichamelijk weer in balans te komen. De vormen van healing zijn heel verschillend en is afgestemd op waar behoefte aan is. Tijdens het gesprek vooraf bespreken we waar er behoefte aan is en kijk ik samen met jou welke vorm het beste past. 

Access Bars Behandeling

Deze behandeling is bij de meeste mensen favoriet! De Access Bars behandeling brengt lichaam & geest weer balans en zorgt dat alle ballast, alle onrust, vol hoofd, overtuigingen en andere blokkades die zorgen dat de levensenergie niet meer lekker stroomt weggehaald worden. Het enige dat jij hoeft te doen is liggen en lekker ontspannen! Klink goed toch? Na de behandeling ervoor je diepe ontspanning en veel meer rust, ruimte en focus. 

Andere vormen van diepe ontspanning & healing zijn: Access Energetische Facelift, Symhony of the Cells Massage met de oliën van Doterra, Clearing van Entiteiten,  Regressie, Drum healing, Chakra Healing, Levensloopmeditatie, Cosmic Healing en meer.. 

Tijdens het gesprek vooraf bespreken we waar er behoefte aan is en kijk ik samen met jou welke vorm het beste past. 

Cacao & Drums

Cacao

Toen ik hoofd losliet kwam de Ceremoniële graad Cacao in mijn leven. Ik werd al een tijdje geroepen door de Cacao maar vond het spannend. Toen ik uiteindelijk mijn eerste Cacao bijwoonde was ik verkocht! Wat een diepe innerlijke reis heb ik gemaakt, hoe intens liefdevol en een prachtige manier om bij je ziel te komen.

Als de roep van Mama Cacao er is om met haar te werken, dan voelt het als een magnetisch veld. Dus ik heb een opleiding gedaan om met Cacao te werken en mensen hiermee te begeleiden in ceremonies maar ook 1 op 1.  Het is een moment om echt weer thuis bij jezelf te komen in diepe rust en zo heerlijk aardend. 

Werken met de Cacao uit Guatemala welke geoost wordt met dezelfde traditie & eerbied als hun voorouders uit de Mayacultuur geeft deze ceremonie iets magisch. 

Een Cacao Ceremonie is niet iets leuks voor 1 keer, maar juist een Bewustwordingstraject. Cacao maakt je bewust van alles wat in je zit, je echte kwaliteiten die onder al die aangeleerde laagjes zitten en waar je vaak nog onbewust van bent. Iedere ceremonie is een coachsessie op zich, maar dan begeleid door mama Cacao, de moeder der liefde, de grote hartopener. Wil je minder vanuit je hoofd leven maar meer aanwezig zijn in je lijf, dan is het plantmedicijn Cacao een mooie keuze. Maar weet, hoe meer je in je hoofd aanwezig bent, hoe minder je zult merken van de werking van Cacao. De uitnodiging is dus echt om diep naar binnen te gaan. 

Wil jij een Cacao Ceremonie meemaken of graag persoonlijke coaching met Cacao ervaren? Dan ben je natuurlijk van harte welkom.

 


Drum making Day

Een van de passies van mijzelf is werken met de drums. Het is begonnen tijdens het bouwen van mijn eigen drum, samen met mijn maatje Erna Scheltus. Door de spiegels, het proces en de energetische boodschappen die door kwamen was dit niet zomaar een drum bouwen, maar een heel healingsproces. Je bouwt als het ware een persoonlijke coach voor jezelf die jou stappen laat zetten op jouw pad. 

Tijdens de Drum making Days bouw je onder begeleiding eigen drum in een groepje. Dit groepsproces doet een hoop voor je in jouw proces en zeker in herkenning van andermans stukken. Je gaat naar huis met een zelfgebouwde Drum en Drumstok en ik begeleid je zowel praktisch, coachend als spiritueel met alles wat zich aandient.

 

 


Werken met je Drum 1 en 2

Hoe mooi is het om te leren werken met je drum? Stel je hebt een drum gebouwd, bij ons of bij iemand anders, en je merkt dat deze alleen maar in je huis staat. Hoe mooi zou het dan zijn om deze voor jezelf en voor anderen in te zetten? 

Dat leer je in de Werken met je Drum Workshop. 

Werken met kruiden

Een heerlijk middel om thuis te komen in jezelf en de kracht van de natuur te gebruiken is werken met kruiden. 

Graag neem je mee in workshops waarin je leert wat je met kruiden kunt doen en hoe je deze kunt inzetten. 

Het laat je niet alleen heerlijk zakken in lijf als je er creatief mee bezig bent, maar de geuren, kleuren en weldaad voor je lichaam spelen ook een grote rol.

Blijf niet lopen met struggels of uitdagingen in je eentje, neem contact op, dan loop ik een stukje met je mee.
Of het nu voor jezelf is of voor je bedrijf, je bent welkom.